sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Nykyaikainen silmälasien pinnoite suojaa silmän terveyttä

Crizal Prevencia on maailman suurimman linssinvalmistajan, Essilorin uusi ja innovatiivinen pinnoite.  Ainutlaatuisen UV-suojan lisäksi se suodattaa haitallista sinistä valoa, jonka on todettu edesauttavan sairastumista silmänpohjan ikärappeumaan (AMD).

Crizal Prevencia suodattaa ensimmäisenä linssipinnoitteena maailmassa selektiivisesti vain sinisen valon vahingollisen, sini-violetin osan. Terveellinen sininen valo, joka säätelee mm. vuorokausirytmiämme ja mielialaamme läpäisee linssin esteettä. Linssi on kirkas, eikä sinisen valon suodatus vaikuta käyttäjän kokemaan värimaailmaan. 

Crizal Prevencia-pinnoitteen auringonsuojakerroin on 25, joten se suojaa paitsi silmiä myös silmänympärystä haitalliselta UV-säteilyltä ja vähentää osaltaan silmänympärysihon ennenaikaista ikääntymistä.

Crizal Prevencia tarjoaa ainutlaatuisen suojan haitallista sini-violettia vastaan, sisältäen *kaikki Crizal Forte UV:n laadukkaat ominaisuudet poistaen kuusi selkeän näkemisen estettä; heijastukset, naarmut, lian, pölyn, veden ja UV-säteilyn. 

Mistä haitallista sinistä valoa tulee?
Osa auringon valosta on silmille haitallista sinistä valoa ja UV-säteilyä
Nykypäivänä koko ajan entistä suuremmassa käytössä olevista näytöistä; televisioista, kännyköistä, tableteista, tietokoneiden näytöistä

Kenelle Crizal Prevencia on erityisen tärkeä?
Lapsille
·         lasten silmät eivät ole kehittyneet tarpeeksi suojaamaan silmiä haitallisilta säteilyiltä
·         lapset ovat paljon ulkoilmassa ja tutkimusten mukaan 70 % lapsista ei käytä UV-säteilyltä suojaavia aurinkolaseja
·         lapset käyttävät nykyään yhä enemmän erilaisia näyttöjä, keskimäärin jopa 3h päivässä
Näyttöpäätetyötä tekeville
Ikääntyville seniorikansalaisille, joilla riski silmänpohjan rappeumaan on korkeimmillaan

Kolme tärkeää syytä, miksi valita linssiin pinnoitteeksi Crizal Prevencia;
Suodattaa tehokkaasti haitallisen sinisen valon ja UV-säteilyn. Suojaa silmiä ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja vähentää verkkokalvon solukuolemia 25 %!
Päästää yleisen hyvinvoinnin, vuorokausirytmin ja mielialan kannalta tärkeän sini-turkoosin valon esteettä läpi!
92 % asiakastyytyväisyys (Essilorin tutkimus, 2009). Ainutlaatuinen heijastamattomuus ja markkinoiden paras veden hylkivyys!

Crizal Prevencia tulisi valita sen ainutlaatuisen silmien terveyttä ylläpitävän suojan takia!

Tervetuloa Brilletiin tutustumaan silmien terveyttä suojelevaan Crizal Prevencia-pinnoitteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti